Välkommen till SpanskBostad
Fastigheter:

Om företaget

Peter Hävrén

Namnet och företaget spanskbostad.nu , en annonsportal, ägs och drivs av Peter Hävrén, Stockholm. Peter har tidigare arbetat som privatekonom samt som fastighetsmäklare.

Vi förmedlar inte bara annonser utan tillhandahåller också en viss information som man kan behöva för att fatta ett beslut om att köpa bostad i Spanien. Vi samarbetar både med mäklare i Spanien och i Sverige.

I företaget ingår också andra internetsiter som thailandbostad.nu , franskbostad.nu
italienskbostad.nu, brasilienbostad.nu och greklandbostad.nu . För byggbolag och fastighetsmäklare är det kostnadsfritt att annonsera på dessa sidor om dom passar in i urval och koncept.  Kontakta ludsig@bredband.net  Privatpersoner kan till en mycket låg kostnad annonsera sin utlandsbostad för uthyrning  enligt överenskommelse.

All fakta och källor kommer från berörda myndigheter, ambassader samt respektive lands turistbyråer vars länkar eller adress och telefonnummer oftast står med i dokumentet. Reseskildringar kommer från de lokala turistbyråerna samt Spanska turistbyrån i Stockholm, samt från familj, vänner, bekanta och fastighetsmäklare på plats i Spanien, fastighetsmäklare verksamma i Sverige mot Spanien. Ett stort tack till alla som bidragit. Alla fotografier, förutom sälj- och uthyres-fotografier är tagna av Peter Hävrén.

Har Ni tips eller reseskildringar som ni vill dela med Er av,  ludsig@bredband.net
Vi ansvarar inte för upphovsrätten för inskickat material. Skriv tydligt Ert namn, adress, tidpunkten för resan samt en mailadress eller telefonnummer där man kan nå Er. Ingen ersättning utgår.

Reservation för lagändringar, regeländringar, skrivfel, utelämnande av information eller fakta,  all fakta skall kontrolleras med berörd ambassad, myndighet, organisation, mäklare, advokater, bank samt Spanska myndigheter innan den användes. Spanskbostad.nu ansvarar inte för de länkar som kan nås från siten, inte heller för information eller fakta som kan erhållas från länkar eller som är inskickade.

Spanskbostad.nu samt övriga domännamn som nämns är skyddade av upphovsrättslagen. 
© 2007 SpanskBostad | Peter Hävrén | Skapad av Mikael Söderström|Optimerad för Internet Explorer 7